Skip to main content

Vuokraa tontti

lomailuun, metsästykseen ja kalastukseen
Vuokratontti oulangalla

Vuokratontti Oulangalta

Kuusamon yhteismetsän monipuoliselta ja laajalta alueelta voit vuokrata lomailua, metsästystä ja kalastusta varten mökkitontin ensisijaisesti rantakaava-alueelta Oulangan Saunavaaran palstalta tai sopivan yhteisesti katsotun erämaatontin. Yhteismetsän alueella on satoja kilometrejä koskematonta rantaviivaa, jota ei ole kaavoitettu.

Pohjois-Kuusamossa Oulangan Saunavaaran palstalla Kuusijärvi – Jelestimäjärven rantakaava-alueella on yli 30 lomatonttia, joille voit rakentaa kaavamääräysten mukaisen mökin. Osa tonteista on vielä vapaana. Tontit ovat kooltaan 3200 – 5000 m2. Tonteille saa rakentaa loma-asuntoja, joiden koko saa olla noin 100 kem2.

Tontit sijaitsevat järvenrannalla luonnonrauhassa hyvien kalavesien ja metsästysmaiden läheisyydessä noin 50 kilometrin päässä Kuusamosta ja noin 25 kilometrin päässä Rukalta koilliseen. Tonttien läheisyydessä virtaavat luonnonkauniit ja kalaisat Kuusinki-, Kitka- ja Oulankajoki. Tonteille on valmis tieyhteys. Tonteille ei ole sähköä. Tonttien vuokraaminen tiedustelut toimistonhoitaja Arja Mustonen p. 040 750 0026.